Sponsoren:

www.anneliesvalentijn.nl

© 2019 Samfish Design

Het doel van de ijsclub
Ons belangrijkste doel als vereniging is dat mensen in Breukelen kunnen schaatsen. En dat iedereen kan ervaren wat voor een mooie sport schaatsen is! Een prachtige sport die je alleen, maar ook in een groep kunt beoefenen.
Wanneer kan er geschaatst worden?
De ijsclub laat in november water op het veld pompen en dan is het afwachten wanneer het gaat vriezen. Als de temperatuur onder nul daalt, en ook de windsterkte en de luchtvochtigheid gunstig zijn, kan de ijsvorming beginnen. De wind speelt een belangrijke rol. Een oude stelregel is, dat ijs (zonder sneeuw) bij elke graad vorst 2,5 mm per dag aangroeit. Als het ijs ongeveer 8 cm dik is, kan er al op onze natuurijsbaan geschaatst worden.
Lidmaatschap
Het lidmaatschap van IJsclub Breukelen kost €10,- euro per persoon per seizoen. Kinderen tot en met 17 jaar zijn gratis lid, als minstens één van de ouders/verzorgers lid is/zijn.

Als je lid bent mag je gratis op de ijsbaan in Breukelen schaatsen, plus op alle natuur ijsbanen op de Loosdrechtse plassen.

Lid worden klik op de rode button!

Lid worden?
klik hier
Toegangsprijzen

Leden: gratis, op vertoon van je lidmaatsschapsnummer.

Niet-leden: €2,50

Schaatsverhuur: €2,50

(ijshockeysticks en pucks zijn niet toegestaan)

Openingstijden buitenbaan