top of page
  • Redactie

KOEK&ZOPIE ochtend op de ijsbaan Breukelen ZATERDAG 18 SEPTEMBER 10.00-11.30u

Bijgewerkt op: 10 sep. 2021

Kom zaterdagochtend 18 september met je vriendjes naar de gratis na KOEK&ZOPIE ochtend van schaatsvereniging Breukelen op het grasveld bij het ijsclub gebouwd in Breukelen. Zoals elk jaar houden wij hier onze open dag met springkussen om kennis te maken met de trainers, al je schaatsvragen aan ons te stellen en je op te geven voor het nieuwe schaats seizoen 2021-2022 op de Vechtse Banen in Utrecht.


Om niet schaatsende kindjes op een leuke manier te laten kennismaken met schaatsen organiseren wij deze schaats-ochtend. Tevens is het het moment om de schaatskleding op te komen halen voor de al bestaande leden. ( na betaling van het lesgeld kunnen de pakken+helmen worden afgehaald)

Nodig dus (nog) niet-schaatsende vriendjes en vriendinnetjes uit voor deze superleuke schaats-ochtend! Hoe oud moet je zijn om deel te nemen?

Bij het Jeugdschaatsen laten wij kinderen kennismaken met het schaatsen en leren hen de juiste techniek aan. Wij willen de jeugd enthousiast maken voor deze sport.

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen bij IJsclub Breukelen leren schaatsen onder leiding van enthousiaste jeugdschaatsbegeleiders. Meer weten? Klik hier


Wanneer start het schaatsseizoen?

Iedere zaterdagmiddag, van begin oktober tot half maart, gaan ongeveer 40 kinderen uit Breukelen en omstreken naar de kunstijsbaan ‘Vechtsebanen’ in Utrecht, om daar schaatsles te krijgen van half zes tot half zeven. De kinderen worden ingedeeld in groepen aan de hand van hun niveau. Zijn er kosten verbonden aan deze ochtend? Meedoen is geheel gratis en verplicht tot niets. Hoe word ik lid van Ijsclub Breukelen? Is de ochtend goed bevallen? Meld je dan aan voor lidmaatschap van de ijsclub. Meer info kun je hier vinden Je mag natuurlijk eerst een proefles volgen op het echte ijs in Overvecht. Andere vragen? Neem contact op met info@ijsclubbreukelen.nl
181 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page