top of page
  • Redactie

Zaterdag 1 februari : Jeugdelfstedentocht + sponsor actie Wilhelmina Kinderziekenhuis


Zaterdag 1 februari om 10.00u is het zover; de jeugdelfstedentocht! Dit jaar sponseren we het Wilhelmina Kinderziekenhuis

We willen deze dag met alle ijsverenigingen uit de regio zoveel mogelijk geld inzamelen voor belangrijk onderzoek voor kinderen met een hartafwijking♥️


Je kunt van alles doen om geld op te halen. Zo kun je je (groot) ouders, familie, buren vragen om je te sponsoren. Maar je kunt ook cupcakes bakken en verkopen of lege statiegeldflessen inzamelen.


Stop al het geld in een envelop + ingevuld sponsor formulier, neem deze tijdens de jeugdelfstedentocht mee en krijg een leuk verrassingspakket!


Bij de start verzamelt iedereen zich, net als de echte Elfstedentochtrijders, ‘in de kooi’. 

Na het startschot ga je lopend naar de buitenbaan waar je je schaatsen aantrekt.

Hierna begin je je tocht langs de elf Friese steden en bij elke stad moet je een opdracht voltooien. Onderweg kom je net als tijdens de echte Elfstedentocht veel obstakels tegen! Natuurlijk zal er gekluund moeten worden en word je getrakteerd op koek en zopie!

Na ongeveer 1 uur en een kwartier bereik je de finish en ga je verder naar de binnenhal die omgetoverd is in de “Frieslandhal” te Leeuwarden compleet met blaaskapel! In deze hal vind ook de huldiging plaats van de winnaar en winnares van deze Elfstedentocht. 

Het gaat er niet om wie de snelste is, want iedereen kan deze Elfstedentocht winnen!

Meedoen is natuurlijk ontzettend leuk! Maar bovendien ontvangen alle deelnemers die de tocht volbrengen een stempelkaart en een Elfstedenkruisje.


• ijsclub breukelen start om 10.00u, tot circa 12.00u

• de reguliere avondles komt te vervallen

• de kindjes uit groepje blauw en oranje graag eigen begeleiding op schaatsen mee

* je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen, zie 50% kortingsvoucher bij de foto's ( ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen)


We zoeken nog 4 koek&zopie ouders die dan van 10.00-12.00 op de ijsbaan koek&zopie willen uitdelen aan de kinderen. Opgeven kan via berichtje naar info@ijsclubbreukelen.nl
33 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page