top of page
  • Redactie

Geslaagde startdag zaterdag 12 september 2020

Wat een geslaagde startdag ochtend hebben we gehad, met heel veel kinderen uit Breukelen en omstreken. Zoals elk jaar houden wij hier onze open dag met leuke droogtraining schaats spelletjes en oefeningen om ons klaar te stomen voor het 'echte werk' op de IJsbaan in Overvecht, Utrecht. Eerst de warming-up op het grote veld gedaan en daarna de park-stempel loop gedaan, wat hebben de kinderen allemaal goed gelopen, echte sporters!


Proefles

Heb je de smaak te pakken en sta je te trappelen om het echte ijs op te kunnen? Geef je dan op voor een proefles op de Vechtse Banen in Overvecht. Iedere zaterdagmiddag, van begin oktober tot half maart, gaan ongeveer 50 kinderen uit Breukelen en omstreken naar de kunstijsbaan ‘Vechtsebanen’ in Utrecht, om daar schaatsles te krijgen van half zes tot half zeven. De kinderen worden ingedeeld in groepen aan de hand van hun niveau.

Hoe word ik lid van Ijsclub Breukelen? Is de proefles goed bevallen? Meld je dan aan voor lidmaatschap van de ijsclub. De contributie bedraagt €120 per seizoen ( dit bedrag is incl. huur helm + kleding+ toegang VechtseBanen)

Meer info over schaatsen, kleding en indeling kun je hier vinden Andere vragen? Neem contact op met info@ijsclubbreukelen.nlseptember 2020


63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page